2011-03-25 21:51:04• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap szombati számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Bevetés a Rendőrség Napján

Tegnap lövésektől volt hangos Szatmárnémeti újfőtere, füstbombák nehezítették a látási viszonyokat, valamint szirénázó rendőrautók lepték el a 25 Octombrie placcot. Ijedségre azonban nem volt oka a téren szép számban összegyűlt közönségnek, ugyanis az egész egy bemutató része volt, melyet a Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség munkatársai szerveztek meg a Román Rendőrség Napja alkalmából.

Tájékoztató mezőgazdászoknak

Tegnap a Vidékfejlesztési és Halászati Kifizetési Ügynökség Szatmár megyei kirendeltségének munkatársai tájékoztatót tartottak az idei támogatási programokkal kapcsolatosan a Szatmárnémeti Közigazgatási Palotában.

Irodalmi mű, kicsit másképp

Pénteken a Harag György Társulat egy különleges darabbal lép a közönség elé, ezúttal felolvasószínházra kerül sor. Csokonai Vitéz Mihály Dorottya című művének rendezését István István színművész vállalta, a részletekről ő maga és Keresztes Attila, a Harag György Társulat művészeti igazgatója tájékoztatott.

Szaktanfolyamok és állásbörze

Mintegy tíz szakképesítő tanfolyamot indított be, vagy indít a hónap végén a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM), áprilisban pedig a hagyományos állásbörzét is megszervezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: