2011-04-27 07:17:07• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap szerdai számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Vigyázat, indul a kullancsszezon!

A meleg időszak beköszöntével - főleg a természetbe kirándulók között - gyakran okoznak problémát a kullancsok. A Szatmár Megyei Kórházban szinte nem telik el nap, hogy a sürgősségi osztály szakembereit ne keresnék fel kullancscsípés miatt szatmáriak, ezért nem árt vigyázni - tudtuk meg Constantin Demiantól, az intézmény szóvivőjétől.

Testvériskolát talált Sárköz

A tavaszi vakáció idején sem tétlenkedett a sárközújlaki iskola vezetése, ugyanis a tanintézmény küldöttsége április 20-án, szerdán hivatalos látogatásra utazott Tiszadobra.

Baleset Sárközújlak közelében

Tegnap 9 óra 51 perckor súlyos közlekedési baleset történt Gombáspuszta és Sárközújlak között, mely során egy máramarosi rendszámú Opel Zafira ütközött egy bukaresti rendszámú Renault Clio személyautóval.

Ismét gyalogol a Caritas

Idén ötödik alkalommal kerül sor a Szatmárnémeti Caritas Szervezet jótékonysági maratonjára május 21-én. A tavalyi gyaloglás végcélja az esőzés miatt megváltozott, a maratoni résztvevők nem Mikolára gyalogoltak ki, hanem a Kossuth-kertbe. A tervek szerint az idei rajt a Szatmárnémeti Caritas székháza előtt lesz, és a gyaloglási cél a Sárerdő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: