2011-06-20 23:21:40• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap keddi számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Júliusban nyit a szeméttelep

Tegnap a Szatmár Megyei Tanács vezetősége – Csehi Árpád Szabolcs elnök és Mircea Govor alelnök – és tanácsosai, a sajtó képviselőivel együtt tekinthették meg a Szamosdob határában épült hulladéklerakatot.

Vizsgáznak a nyolcadikosaink

Az érettségikkel egyidőben, tegnap a nyolcadikosok számára is elkezdődtek a felmérések: ezen a héten románból, anyanyelvből és matematikából vizsgáznak az általános iskolák végzősei.

Startol a Samfest Jazz Fesztivál

Idén is megrendezik azt a háromnapos nemzetközi fesztivált, amely a dzsessz szerelmeseinek kedvez. A június 16-án, csütörtökön délután 7 órától kezdődő Samfest Jazznek hagyományosan a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia ad otthont. A seregszemle a G. M. Zamfirescu Mûvelődési Központ, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, valamint a Szatmárnémeti Városi Tanács közös szervezésében valósul meg.

Támogatás a szatmári nyugdíjasoknak

Ingyenes hallásvizsgálat és fogorvosi konzultáció, ötven százalékos kedvezmény fogászati kezelésekre – csak néhány azon akciók közül, amelyekkel a nyugdíjasok önsegélyező pénztára segíteni próbálja az idősebb szatmári lakosságot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: