2011-05-03 07:30:48• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap keddi számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Ki kell küszöbölni a veszteségeket

Havonta több százezer lej tűnik el úgy a Szatmár Megyei Kórház kasszájából, hogy ez egy átlátható, naprakész belső leltárral, rendszerezéssel és fokozottabb, összehangolt munkával kiküszöbölhető lenne. Júniustól ezért egy felkészült csoport fogja nap mint nap leltárba venni, megfigyelni és ellenőrizni azokat a pontokat, amelyek hátráltatják, illetve előreviszik az egészségügyi intézmény munkáját.

Megújulnak a megyei utak

A kormány előírása szerint Szatmár és Szilágy megye közösen bonyolíthatja majd le azt a közbeszerzési eljárást, amely jóvoltából több megyei és községi utat rehabilitálnak a közeljövőben. A megyei önkormányzat tegnap rendkívüli testületi ülésen fogadta el az utak listáját.

Szatmáron készült - másodszor

A Szatmárnémeti Német-Román Gazdasági Egyesület (DRW-SM) és a Kisiparosok Kamarájának Egyesülete idén második alkalommal, május 5. és 7. között szervezi meg a "Szatmáron készült" nevet viselő kiállítást - tudtuk meg a tegnap tartott sajtótájékoztatón.

Befejezték az ásatást

A Láncos templom melletti Mihai Viteazul utcai régészeti ásatás befejeződött, a tervek szerint még ezen a héten folytatódni fognak az útépítési munkálatok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: