2010-09-20 20:53:42• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap keddi számából

Friss és aktuális hírek a Hírlapban. Íme egy kis izelítő.

Még pályázhatnak a tanszercsomagokra

Idén több mint tizenhatezer nehéz szociális helyzetben lévõ Szatmár megyei diák kap ingyenes tanszercsomagot. A napokban a diákok még pályázhatnak ezekre. Bővebben a Szatmári Magyar Hírlap keddi lapszámában.

Zöld Ház program - a vége felé

A környezetvédelmi minisztérium által meghirdetett Zöld Ház program Szatmár megye részére megítélt 1.860.000 lejes költségvetéséből eddig 1.460.000 lejnyi összegre tettek le támogatási kérelmet - tudtuk meg Buzek Évától, a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség munkatársától. A témáról többet a SZMH keddi számában olvashatnak.

Egriben a fociban sincs béke

A megyei ötödik ligás labdarúgó bajnokság hétvégi fordulójában a B csoportban nem játszották le a Mobila-Egri Sasok mérkőzést, mivel a vendégek nem jelentek meg, ugyanis a csapat sztrájkol. A helyzet nem egyszerű, mint ahogy az utóbbi időben az Egrivel kapcsolatos dolgok egyike sem. Az idény elején a Sasokat egykor alapító Márton Miklós és Simon Elek Egri AS néven új csapatot jegyeztetett be, és eredetileg ezzel kívántak indulni a bajnokságban. Közben azonban szóban megegyeztek a polgármesteri hivatallal, hogy az átadja a Sasokat, és ez az együttes fog szerepelni a bajnokságban.

Hogy mi történt elolvashatják a Hírlap keddi kiadásában.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: