2011-04-28 07:19:28• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap csütörtöki számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Tilos lesz a parkolás hétfőtől

Május 2-től, azaz hétfőtől kezdve lezárják az újközponti 25 Octombrie teret, mivel nekilátnak ennek felújításához - közölte Ilyés Gyula polgármester tegnapi sajtótájékoztatóján. Hétfőtől kezdve nem parkolhatnak majd járművek az újfőtéren, és a polgármester szerint ez nem csupán a munkálatok alatti időszakra vonatkozó határozat lesz, hanem hosszú távon.

Határon átívelő vadászlovaglás

Idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a Megyei Lótartók és Lótenyésztők Egyesülete, tudtuk meg Antal István elnöktől. A lótenyésztési szakember elmondta, hogy az egyesület 1991-ben alakult, ám egy ideig szünetelt a tevékenysége, azután 2006-ban újra aktivizálták.

Gyilkosság Szatmárnémetiben

Kedd délután, 16 óra körül, a 60 éves J. Mária értesítette a rendőröket, hogy a Mara utcai otthonában holtan találta élettársát, a 40 éves N. Attilát. A helyszínre a mentősök mellett a rendőrök is kiérkeztek, és az áldozatot egy vértócsában fekve találták.

Vezeték nélküli ingyenes internet az újközpontban

Tegnap Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere sajtótájékoztató keretében közölte a hírt, miszerint jövő hétvégétől kezdve Szatmárnémeti újközpontjában is lesz Wireless internet-hozzáférés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: