2011-04-14 07:28:18• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap csütörtöki számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Szatmár-Antalya járat indul

Törökországi charter repülőjárat indul Szatmárnémetiből júniusban, így a megyeközponti és a környéki lakosoknak ezután nem kell más városok repülőtereit igénybe venniük. A nyaralni, utazni vágyók időt és pénzt takaríthatnak meg - jelentette be tegnap sajtótájékoztató keretében Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, Adrian Ştef és Mircea Govor alelnökök, valamint a repülőtér igazgatója, Nicolae Fechete.

Aszfaltoznának Mikolában

6,5 kilométer földes út leaszfaltozására pályázott nemrég a mikolai önkormányzat, a Szatmár Megyei Tanács pedig a községbe vezető főutat szeretné felújítani pályázati pénzalapból. Dobos István polgármester reméli, hogy a sok munkával járó projektkészítések után most már a kivitelezések is elkezdődnek a községben.

Kiderült, ki lovagolhat

Tegnap 12 órai kezdettel a Szatmárnémeti Városi Tanács gyűléstermében került sor a lovaglóleckékre lehetőséget kapó szerencsés jelentkezők kisorsolására.

A húsvétra 300 lejt költhetünk

Már csak egy hét van hátra húsvétig, kezdhetjük megszerkeszteni a bevásárlólistát az ünnepi készülődésre. Az árak után kutakodva, utánajártunk, hogy mennyibe is kerül az idén egy átlagos ünnepi asztal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: