2011-05-30 14:02:00• hírek • Póti Orsi

A Szatmári Divat Napja

Második alkalommal szervez divatbemutatót a Nord-Vest TV neves szatmári divattervezők közreműködésével. Az eseménynek június 2-án a „Paloma" Étterem ad otthont.

A 2009-ben megszervezett „A Szatmári Divat Napja" elnevezésű rendezvény igen nagy sikernek örvendett úgy a résztvevő cégek és modellügynökségek, mint a szervezők körében. Míg az első rendezvényen hét cég képviseltette magát, idén már több mint tíz céget várnak.

A divatbemutatóra június 2-án, 19 órától kerül sor a „Paloma" Étteremben. A rendezvény főszervezője a helyi Nord-Vest TV, de közreműködik a Szatmár Megyei Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Gaby's Models modellügynökség, valamint az Expressive Szépségszalon.

Az esemény fő célja a szatmári divattervezők, ruhás üzletek, szalonok népszerűsítése, valamint a helyi divattervezők ötleteinek, munkáinak bemutatása. Oana Timerman szatmári modell sajtótájékoztató keretében elmondta, a bemutatón idén több mint tíz cég képviselteti magát, amelyek az idei nyári kollekciók bemutatására fektetik a hangsúlyt.

A rendezvényen csak meghívóval lehet részt venni. A divatbemutatót június 4-én, 12 órától megtekinthetik a Nord-Vest TV műsorán.


Oana Timerman és Vasile Lup a hétfői sajtótájékoztatón
Oana Timerman és Vasile Lup a hétfői sajtótájékoztatón


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: