2020-04-27 15:57:35• hírek • Közlemény

A Szatmár megyeiek a nehéz időkben sem felejtik szülőföldjüket

A megyénkből elszármazott, jelenleg Magyarországon élő Bócsi Levente és a Limitless Medical jóvoltából 20 000 db steril sebészeti maszk érkezett adományként az országba, mely az Autonet Kft. segítségével került leszállításra.

Nagy Szabolcs, a Szatmár megyei RMDSZ ügyvezető elnöke és Turos Lóránd szenátor ma az Autonet cég központi székhelyén vették át a szállítmányt, melyből 10 000 darab Szatmár megyében marad, 10 ezret pedig az Autonet szállít tovább Székelyudvarhelyre. A sebészeti maszkokat a megyei RMDSZ gondjaira bízta Bócsi Levente, hiszen elmondása szerint a szervezet eddig is bizonyította rátermettségét ebben a témában is.

Az RMDSZ a következő napokban pedig szétosztja a védőfelszereléseket a megye egészségügyi intézményei között. A Szatmár megyei RMDSZ szervezet köszönetét fejezi ki a felajánlott védőfelszerelésekért, melyek kiemelten fontosak ebben a nehéz időszakban egészségügyi dolgozóink biztonságának védelmében. Ugyanakkor azért is, hogy egyre több cég és magánszemély tekint felelősségteljes partnerként a szövetségre és kéri segítségét a hasonló jellegű akciók lebonyolításában.

Tájékoztat hivatalos Facebook-oldalán a Szatmár Megyei RMDSZ.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: