2012-11-16 15:23:38• hírek • Szatmár.ro

A Szatmár megyei RMDSZ jelöltjeivel közösen kapmányolt Sógor Csaba

November 16-án, pénteken Sógor Csaba RMDSZ-es európai parlamenti képviselő jelenlétében az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének jelöltjei továbbvitték a szövetség üzenetét a szatmárnémeti 1-es számú élelmiszerpiacon is: Biztonság, Bizalom, Jövő.

Kereskényi Gábor a Szatmár megyei RMDSZ 5-ös számú körzetének képviselőjelöltje, a városi szervezet elnöke a piaclátogatás kapcsán elmondta: „Ezekkel a látogatásokkal az a célunk, hogy minél közelebb kerüljünk az emberekhez, a választópolgárokhoz, megismerkedjünk a problémáikkal, gondjaikkal és megpróbáljunk erre orvoslást találni, úgy a helyi önkormányzatok szintjén, mint a törvényhozásban. Sajnos rengeteg rendezetlen probléma van, amivel az emberek mindennnapjaikban konfrontálódnak. Azért vagyunk, hogy ezeket megoldjuk, de ahhoz, hogy megoldásokat találjunk, minél mélyebben meg kell ismerni a gondokat és ezeket nem lehet az irdodából megtudni, hanem csak közöttük járva, velük elbeszélgetve" - fejtette ki a jelölt.

„A piac az a helyszín, ahol a vidéki választópolgárokkal is találkozni tudunk" - mondta Pataki Csaba a helyszínen, aki nemcsak megbízott elnöke, hanem szenátorjelöltje is a megyei szervezetnek, a 2-es számú körzetben. „Soha nem féltem attól, hogy az emberekkel szemtől-szembe tárgyaljak. Most is találkoztam olyan földügy gonddal, amelyet biztos, hogy még a választások előtt meg tudunk oldani" - fejtette ki Pataki.

Maskulik Csaba, az 1-es számú körzet szenátorjelöltje is kihangsúlyozta, csak akkor tudnak jót tenni és segíteni, ha az emberek is támogatják őket, éppen ezért elengedhetetlen az emberekkel való kapcsolattartás.

„Azért jöttem haza Brüsszelből, hogy segítsek a szatmáriaknak is" - hangsúlyozta Sógor Csaba RMDSZ-es európai parlamenti képviselő.  „A legfontosabb a kampányban az, -de természetesen nemcsak kampány időben-, hogy házról-házra járjunk. Egy kézfogás és két jó szó vagy az, hogy meghallgatod az embereket, többet ér mindenféle tévés meg egyéb kampányműsornál. Az emberekkel való kapcsolattartás a legfontosabb. Mi is akkor tudjuk, hogy mit kell tenni, ha azok az emberek, akik bíznak bennünk, nap mint nap elmondják problémáikat" - tette hozzá az erdélyi képviselő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: