2009-11-13 15:15:47• hírek • (x)

A Szatmár Megyei Tanács közleménye

Az 50/1991-es, építkezéseket szabályozó törvény szerint - melyet a 214/2008-as sürgősségi kormányrendelettel megváltoztattak, és a 261/2009-es törvény 77-es cikkelyének 1-es és 3-as pontja a gyakorlatba ültetés normáit tartalmazza - az urbanisztikai bizonylat kiadására vonatkozó kérelmeket és az építési illetve bontási engedélyek kikéréseével is a következő szervekhez kell fordulni:

1. Szatmárnémetiben, Nagykárolyban, Avasfelsőfaluban, Tasnádon, Sárközújlakon, Erdődön, valamint a következő községekben: Egri, Endréd, Batarcs, Bogdánd, Batiz, Kányaháza, Kávás, Csomaköz, Pusztadaróc, Kisgérce, Homoród, Mikola, Szatmárudvari, Piszkolt, Szaniszló, Mezőterem és Turc, ahol urbanisztikai hatóság működik, a területrendezései és a különböző lpítkezési munkálatok esetében - legyen szó a lakott településen belüli, vagy kívüli területről - a kéréseket a polgármesterhez kell címezni és eljuttatni.

2. Más községekben, ahol nem működik urbanisztikai, építkezésekkel és területrendezéssel foglalkozó bizottság, a kérvényeket a következő módon lehet leadni:

a). Lakások és a házhoz tartozó melléképületek esetében kérvényt a község polgármesterének kell címezni.

b.) Más típusú munkálatok, lakott településen belül vagy kívül esők esetében a kérvényeket a megyei tanács elnökének kell címezni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: