2020-04-04 08:37:18• hírek • közlemény

A Szatmár Megyei Tanács folytatja a megyei kórházak felszerelését

Pénteken az Avasfelsőfalui Városi Kórház udvarán felállították azt a speciális konténert, melyben a koronavírus-fertőzött páciensek kezelése fog zajlani. A kórház előtti sátorban történt szűrővizsgálat után a fertőzésgyanús eseteket ebben a speciálisan felszerelt konténerben fogják elhelyezni kórházba szállításukig annak érdekében, hogy ezáltal is védjék az egészségügyi intézmény többi páciensét. 

Az egészségügyi intézmény osztályainak optimális működése érdekében az Avasfelsőfalui Városi Kórház felszerelése 15 gyógyszerpumpával, 10 intenzív terápiás ággyal, 2 hordággyal és 1 videolaringoszkóppal bővült. 


Mindezek mellett mától az Avasfelsőfalui Városi Kórház járóbetegellátó szakrendelésén a következő esetekben fogadják a pácienseket: műtétek utáni kontroll, varratok kiszedése, gipsz cseréje, kötözés, terhesgondozás, citosztatikumok kiadása. Konzultációk hétfőtől péntekig, szigorúan telefonos időpont foglalás szerint a következő szakrendelőkben zajlanak: 

•    Általános sebészet: 08.00 – 12.00 

•    Ortopédia – traumatológia: 08.00 – 12.00 

•    Szülészet, nőgyógyászat: 08.00 - 12.00 

•    Onkológia 08.00 – 15.00.

Ebben az időszakban a járóbetegellátó szakorvosai telefonon nyújtanak konzultációt az egészségügyi biztosítással rendelkező betegeknek, majd elektronikus úton küldik el a kiállított recepteket. Időpontok és a fontos telefonszámok ide kettintva érhetők el.




 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: