2015-03-11 14:22:47• hírek • Szatmár.ro

A Szatmár Megyei Rendőrség székhelyén is kutatnak a DNA-ügyészek

A Korrupcióellenes Ügyészség munkatársai szerdán Szatmárnémetiben és környékén több helyszínen is házkutatást végeztek - egyebek mellett a Szatmár Megyei Rendőrség épületében is. Ugyan a DNA szerdán délelőtt kiadott sajtóközleménye nem említ nevet, nem hivatalos források szerint Liviu Taut, a megyei rendőrség helyettes vezetője a gyanúsított.

Cégek székhelyén, magánszemélyeknél és a Szatmár Megyei Rendőrség épületében - összesen nyolc helyszínen - végeztek házkutatást a szerdai nap folyamán a Korrupcióellenes Ügyészség nagyváradi munkatársai.

Az intézmény által kiadott sajtóközlemény szerint a 2013-2015-ös időszakban történt többszöri megvesztegetés ügyében nyomoznak. Ugyan először mindenki arra gyanakodott, hogy Florentin Vlad, a rendőrség vezetője ellen nyomoznak, DNA-közeli források ezt cáfolták.

Valószínűbb - és ezt több magát megnevezni nem akaró forrás is megerősítette -, hogy Liviu Taut egykori rendőrfőnök, jelenleg helyettes ellen gyűjtenek bizonyítékokat a DNA ügyészei.

Taut két személy kíséretében saját autójával, DNA-ügyészek kíséretében meg is érkezett szerdán délben a rendőrség épületéhez, ám a sajtó rá zúduló kérdéseire nem reagált.

Amennyiben bővebb információk birtokába jutunk, frissíteni fogjuk cikkünket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: