2019-10-21 17:26:22• hírek • Bede Emőke

A Szamos-parton találták meg az elrabolt kisbabát a szatmári rendőrök

Amint arról korábban beszámoltunk, vasárnap éjszaka egy 41 éves férfi azzal fenyegetőzött, hogy egy mindössze négy hónapos kisbabával a karjában a Szamosba veti magát.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség hétfőn délután közleményt adott ki az ügyben, melyben részletesen kifejtik, miként is sikerült megtalálni az elrabolt kisgyereket, illetve elkapni a férfit. Mint írják, a hatóságot 21 óra 56 perckor értesítette a 112-es segélyhívón egy kétségbeesett 20 éves nő, hogy egy szatmári bevásárlóközpont parkolójában szóváltásba keveredett egy 41 éves férfival, aki ennek okán elragadta tőle négy hónapos kisfiát, majd elillant.


A rendőrség a bejelentés nyomán azonnal keresni kezdte a férfit és a babát. Utóbbit sikerült is rövid időn belül megtalálniuk a Szamos partján, ahol a férfi magára hagyta. Mivel a kicsi ruhái vizesek voltak, ezért a hatóság emberei egy kabátba csavarták, hogy így tartsák melegen a mentők kiérkezéséig, illetve a kórházba szállításig. Szerencsére a kisbaba nem volt életveszélyben, de a biztonság kedvéért az orvosok egy darabig még szemmel tartották.


Amint a mentősök kicsivel elindultak a kórházba, hogy alaposabb kivizsgálásnak vessék alá, a rendőrök keresni kezdték a gyerekrablót is. Rekordidőn belül, egy ügyes trükkel sikerült tőrbe csalni a férfit, ki ellen a hatóság bűnügyi eljárást indított.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: