2010-03-10 16:20:10• hírek • Kótai Levente

A Szamosba fulladt egy idős nő

Még nem tudni, hogy baleset áldozata lett vagy öngyilkosságot követett el.

Már nem tudták megmenteni a tűzoltóság mentőalakulatai azt a 60-65 év körüli hölgyet, akinek a holttestét szerda délután 4 óra 23 perckor húzták ki a partra. Az áldozat hozzávetőleg tíz percet tölthetett a vízben, s bár a mentők és a tűzoltók kevesebb mint öt perc alatt kiértek a helyszínre, már nem tudtak segíteni.

A 22 éves Melania Croitoriu értesítette a hatóságokat az esetről. Elmondása szerint az idős hölgy a két híd közötti részen került vízbe, azon a helyen, ahol a vízállás mérését szolgáló lejárat és egy komp található. Az áldozat lesétált a keskeny lépcsőkön a vízszint magasságáig majd kis várakozás után arccal a vízbe dőlt. A szemtanú elmondása szerint ezt követően már egyszer sem mozdult meg.

Az idős hölgynél nem találtak személyi iratokat. Külsejét tekintve ősz, rövid hajú, egyszerű, fekete öltözetet viselő, telt alkatú. A helyszínen tartózkodó mentők nem bocsátkoztak találgatásokba a halál pontos okát illetően. Az esettel kapcsolatban a pontos kórboncnoki jelentés elkészülte után tudunk bővebben tájékoztatni.


A vízből kihúzott holttestnél nem találtak iratokat
A vízből kihúzott holttestnél nem találtak iratokat


Már nem volt mit tenni
Már nem volt mit tenni


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: