2011-10-05 20:48:06• hírek • Balog Anita

A Szamosba akarta vetni magát egy férfi a Golescu hídról

20 óra körül értesítették a rendőröket arról, hogy egy férfi a Golescu hídon átmászott a korláton és arra készül, hogy a folyóba vesse magát. A zavarodott férfit nagyjából másfél óra alatt végül sikerült lebeszélni szándékáról.

Azt, hogy a 45-50 éves férfi miért akarta magát a folyóba vetni, még nem tudni, igazából a vele kommunikáló hatóságiak is csak annyit tudtak mondani, hogy kicsit össze-vissza beszélt és azt mondogatta, hogy a rendszerrel van baja. Ruházatából ítélve a férfit néhányan hajléktalannak mondták, egyesek szerint a "Sárga híd" környékén lakik.

Arra, hogy nehéz anyagi körülmények között él utalhat az is, hogy nem volt rajta cipő - bár ez annak is betudható, hogy egyesek szerint ittasan mászott át a híd korlátján és ült le az ott található vastag csőre, lábát a mélybe lógatva.

A rendőrség megérkezésekor egy személy megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot, ám azt rövidesen elutasította, majd a tűzoltók részéről érkezett valaki, akinek sikerült lebeszélnie a férfit az ugrásról. Aki egyébként amikor kezdett megbarátkozni a hatóságiakkal, akkor energiaitalt kért és egy szál cigarettát.

A hatóságoknak egyelőre nem sikerült azonosítaniuk a férfit, miután átmászott a járdára, még beszélt néhány percet azzal, aki lebeszélte tettéről, majd a csendőrség munkatársai egy SMURD mentőautóba segítették.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: