2014-11-29 16:21:04• hírek • Szatmár.ro

A Sólymok egy góllal verték az Olimpiát

A szatmári hálóőrnek sikerült egy tizenegyest is hárítania, de így is szatmári vereséggel zárult a találkozó.

A második ligás román focibajnokság második csoportjának 15. fordulójában az Arad megyei Pankotai Soimii otthonába látogatott a sárga-kék alakulat. A házigazdák a tabella kilencedik helyéről, az Olimpia a nyolcadikról várta az összecsapást.

A mérkőzés elején mindkét csapatnak akadtak helyzetei, a 15. percben és a 20.-ban is Bostina bátor lövései kevéssel kerülték el a pankotai kaput. A 23. percben viszont kevés hiányzott, hogy a hazaiak kerüljenek előnybe: a büntetőterületen ugyanis Faur szabálytalankodott Bulzannal szemben, emiatt pedig a bíró tizenegyest ítélt. Remus Lung lőtt, ám Trip, a szatmári hálóőr hárította a lövést. A folytatásban, a 32. percben Svarczkopf lőtt húsz méterről kapora, de a pankotai kapusnak sikerült védenie. A 41. percben a házigazda csapatból Suciu olló-rúgással próbálta bevenni a szatmári kaput, Trip azonban védte a lövést.

A második félidőben a házigazdák kezdtek jobban, a 48 percben Gilca cselezett a szatmári kapu előtt, Salajannak passzolt, aki esés közben két méterről még a hálóba tudta pöckölni a labdát, ezzel megszerezve a győzelmet jelentő gólt. A 86. percben majdnem újabb pankotai gól született: Burian lövését Trip védte, a labda pedig Bulzanhoz került, aki hét méterről egy hatalmas kapufát lőtt - így maradt az egygólos házigazda győzelem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: