2012-09-04 16:13:22• hírek • Szatmár.ro

A Solarex Tours visszarepít a nyárba!

A szatmárnémeti Solarex Tours utazási iroda ügynökei fantasztikus előfoglalási kedvezményekkel rukkolnak elő a szeptemberi hónapban is. Szenzációs ajánlatokkal várják az egzotikus üdülőhelyek szerelmeseit és a síparadicsomok kedvelőit egyaránt.

Vége a nyárnak? Ne búsulj, mert a Solarex Tours napsütéses tájakra repít. Ha még nem utaztál eleget idén, akkor most érdemes érdeklődnöd a legkedvezőbb ajánlatok felől. Fantasztikus előfoglalási kedvezményekben részesülhetsz szeptember végéig történő foglalás esetén.

Az utazni vágyók olyan egzotikus desztinációk közül válogathatnak, mint Bali, Maldív-szigetek, Kenya, Mauritius, Seychelle-szigetek, Dominikai Köztársaság, Kuba, Mexikó, Jamaica, Brazília vagy a Kanári-szigetek.

A téli sportok, különösképpen a síelés szerelmesei sem csalódhatnak, hiszen őket kibővült síajánlatokkal várja az utazási iroda. Új szállodák, pályaszállások síbérlettel és kiváló ellátás biztosítják a kényelmet és jó hangulatot. Nem elfelejtendő az sem, hogy a Neckermann idén is megszervezi fantasztikus szezonnyitó síbuliját, illetve a snowboard kupát.

A részletekért térjen be a Solarex Tours irodába (Mihai Viteazu utca 20. szám alatt), ahol az utazási ügynökök készséggel állnak a rendelkezésedre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: