2015-09-18 17:33:23• hírek • Szatmár.ro

A Showder Klub humoristái megeszik a közönséget?

Október 7-én, szerdán 19 órakor a Dinu Lipatti Filharmóniában lép fel a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter. Új humorestjük címe: „Egyemazúzádat!"

„A tavaly még nem voltunk biztosak benne, hogy van igény Erdély nagyobb városaiban az egy évvel korábbi turnénk után egy újabbra, de azt mondtuk „Csakazértis" elmegyünk, körbejárunk, és kiderült, hogy igen. Idén már sokkal magabiztosabban indulunk útnak, kivéve Pétert, aki úgy fog vezetni, hogy nemrég kapta vissza a jogosítványát, és nem a talált tárgyak osztályáról, hanem a rendőrségtől." - mondta Tóth Szabolcs.

„Legújabb közös humorestünk a világ dolgairól szól, az emberi lét mindennapi voltáról és kisebb-nagyobb egyéb izéiről. Olyan címet kerestünk, ami mindezt reflektálja. Sajnos nem találtunk. Ezért lett a címe "Egyemazúzádat!" - tájékoztatott Felméri Péter.

„A cím ellenére nem kell megijedni, a  legújabb Szomszédnéni és Felméri turnén nem kannibálok fognak fellépni, hanem humoristák" - válaszolt Bálint Ferenc. „Soha nem tudtam pontosan, hogy mit jelent az „Egyemazúzádat!", pedig elég sokan mondták nekem, pedig tudomásom szerint nincs is zúzám. Vagy ha volt, akkor kivették egyszerre a mandulámmal." - pontosított.

„Nekem új célom van - mondta Tóth Szabolcs -, addig turnézni Erdélyben, amíg minden városban, ha bemegyünk fellépés után az esedékes kocsmába, már tudják, hogy mit kérünk. Nálam mondjuk egyszerű: egy korsó sört."

Jegyek kaphatók 25 lejért a Szatmárnémeti RMDSZ székházában (Mihai Viteazul/Rákóczi utca 10 szám), 9 és 17 óra között illetve műsor megkezdése elött egy órával a helyszínen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: