2016-03-04 18:27:34• hírek • (x)

A Shopping Plázába költözik az Energy Kardio Club

Hétfőn nyitja meg kapuit az edzőterem, de  csütörtöktől már érdeklődhetsz az edzésformák iránt.

Szatmárnémeti egyik legkedveltebb edzőterme, az Energy Kardio Club kihasználta a Satu Mare Shopping Plaza megnyitását és egy hatalmas területet vett bérbe a bevásárlóközpontban. Ezzel felfüggeszti működését a Szatmárzsadányi (Closca) sugárúton, nem tartanak több edzést az Aquastar élmény- és gyógyfürdőben sem - az összes edzésforma egy helyen, a város szívében lesz elérhető egy elegáns, modern környezetben. A plázában ugyanis közel 400 négyzetméteren, több teremben zajlanak majd a különböző edzések, akár szimultán is. Emellett tágas öltözők és zuhanyzók várják mindazokat, akik erősíteni szeretnék izmaikat, vagy fogyni, szálkásítani szeretnének. Na meg a kilenc tapasztalt edző, hogy lelket verjenek beléd, ha kezdenéd feladni az új, fitt életed!

S bár cikkünk elején edzőteremről beszéltünk, akik felkeresik az Energy Kardio Clubot, rájönnek, hogy itt sokkal többről van szó, mint egyszerű edzőteremről. Az új székhelyen délelőtt és délután is lesznek csoportos edzések, emellett pedig az egész nap folyamán - 8 és 21 óra között - lehetőség nyílik erőfejlesztési gyakorlatok végzésére.

Legyél erősebb, sokkal erősebb!

A funkcionális tréninget választók számára egész hetes programot dolgoznak ki az edzők, annak függvényében, hogy ki hány alkalommal szeretné fejleszteni izomzatát, növelni erejét. Aztán következnek az erősítő gyakorlatok TRX-el, homokzsákkal, Rope-kötéllel vagy éppen gömbsúlyzóval (kettlebellel). Ez az edzésforma Szatmárnémetiben csak az Energy Kardio Clubnál érhető el, ráadásul igen izgalmasan hangzik, szóval ha erősíteni szeretnél, mindenképp tégy egy próbát!

Elérhetők lesznek a Shopping Plázában a crossfit jelegű edzések is, amelyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek az eddigi klientúra körében. A tárcsasúlyokkal és olimpiai rúddal végzett gyakorlatok vagy időre, vagy ismétlésszámra mennek, a végeredmény pedig a fittebb, erősebb testalkat!

Az Energy Kardio Clubban külön igény esetén személyre szabott edzésprogramot is összeállítanak, emellett pedig táplálkozási szakértő tanácsait is ki lehet kérni, hogy az izzasztó edzés a megfelelő étkezéssel a leggyorsabban látható eredményt hozzon!

Hatásos edzés, könnyű fogyás

Sokan nem erősíteni szeretnének, hanem inkább a súlyfeleslegből leadni. Számukra is tökéletes választás a klub, hiszen húsz terembicikli, valamint légellenállásra alapuló evezőpad várja őket. Utóbbiról tudni kell, hogy az ezen végzett mozgás több mint kétszer annyi kalóriát éget, mint a futópados edzés. Hamarosan pedig elliptikus kerékpárokkal bővül majd a használható eszközök száma.

Szintén a fogyásban segít a csoportos edzések legtöbbje. A cardio-step, a cardio-kickbox, a zumba, a deep-work, a tae-bo, vagy a mostanában hatalmas népszerűségnek örvendő body pump hatékonyan segít fitté és csinossá válni! Továbbá az Energy Kardio Club termeiben tartanak bodyart edzéseket és rehabilitációs órákat is, főleg hátgerinc-problémáktól szenvedőknek.

A már eddig felsorolt rengeteg mozgásforma mellett 6 évesnél idősebb gyerekek számára karate-edzéseket is fognak tartani.

Mi mennyiért és mikor?

A bérlet-árak már körvonalazódnak: a csoportos edzésekre szóló belépők az edzések számától függően 100 és 200 lej között változnak, az erőfejlesztési edzések 100 lejes havi bérlet megváltásával lesznek elérhetők. A csoportos edzéseket délelőtt 8 és 12 óra, déltán pedig 17 és 21 óra között tartják. Az erőfejlesztést az egész nap folyamán, azaz 8 és 21 óra között lehet majd végezni, a tervek szerint pedig szombaton délelőtt és vasárnap délután is nyitva áll majd a terem az érdeklődők előtt. Az órarendet gyakorlatilag az igények alakítják!

A Satu Mare Shopping Pláza csütörtökön 11 órakor nyitja meg kapuit, ettől az időponttól kezdődően már fel lehet keresni az Energy Kardio Clubot is. Sőt, március 14-től bárki megismerkedhet a különböző mozgásformákkal, illetve információkat kaphat ezekről a bevásárlóközpont negyedik emeletén. Telefonon is érdeklődhetsz a lehetőségekről a 0770765371-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: