2016-11-27 09:28:15• hírek • Szatmár.ro

A Sentierri nyerte a XVII. Partiumi Focikupát

A XVII. Partiumi Focikupa idén is eseménydúsan zajlott, nyolc csapat mérte össze tudását.

A pusztadaróci sportteremben szombaton megtartott kupán a következő csapatok vettek részt: a Golissimo, a Pusztadaróci Öregfiúk, a MIK Szatmár, a MIK Géres, a Sentierri, a Zöld Sasok, a Kökényesd és a Vörös Ördögök.

A sorsolást követően két csoportra osztották az együtteseket. Míg az A csoport két továbbjutója a Golissimo és a Pusztadaróci Öregfiúk volt, addig a B csoportból a Sentierri és a Vörös Ördögök csapata jutott tovább. Ezt követően kezdődtek az elődöntők, ahol a Golissimo a Vörös Ördögökkel döntetlent játszottak. Az eredmény 1-1 volt, amit 11-es párbaj követett, a győztes csapat pedig a Golissimo lett.

A másik két elődöntős csapat a Sentierri és a Pusztadaróci Öregfiúk voltak, itt a Sentierri győzött 3-1-re.

A döntőt megelőzően a harmadik helyért folyt a küzdelem: a Vörös Ördögök és a Pusztadaróci Öregfiúk mérkőztek meg. A rendes játékidő alatt nem bírtak egymással, az eredmény 1-1 lett, így jött a büntetőpárbaj, amit a Vörös Ördögök nyertek.

Majd következett a döntő, melyben a Sentierri és a Golissimo csapta mérkőzött meg. Sok verejték és nagy izgalom után a Sentierri csapata lett az idei Partiumi Focikupa győztese. A díjátadón Gaman Mihai, Pusztadaróc polgármestere adta át a Vörös Ördögök csapatának a harmadik helyért járó díjat. A második Golissimót Erdei D. István Parlamenti képviselő díjazta. A győztes Sentierri csapatának Turos Lóránd szenátorjelölt adhatta át az első díjat. Új gólkirályt is avattak idén Macovei Angelo személyében, akinek Muresán István, a MIK elnöke nyújtotta át a díjat.

Turos Lóránd kiemelte, hogy ez a kupa is a sport szeretetét támasztja alá. Gaman Mihály örült, hogy ismét Pusztadaróc adhatott otthont a kupának. Erdei D. István pegid elmondta: a sport nem csak hogy egészséges, de megtanítja az embert a küzdésre és a tisztességes versengésre is.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: