2019-09-02 05:59:38• hírek • Bede Emőke

A Segíts te is Egyesület már elindította az idei tanszergyűjtési akcióját

Noha még csak nemrégiben tértek vissza a gyerekek egy nagyszerű kirándulásról, a Segíts te is Egyesület máris azon munkálkodik, hogy az iskolakezdéshez szükséges tanszereket is biztosítani tudják az általuk felkarolt kisdiákok számára.

Az augusztusi táborozásnak köszönhetően nem kevesebb mint 50 hátrányos helyzetű gyerek szerzett életre szóló emlékeket – tudtuk meg Pop Leilától, az egyesület vezetőjétől. Mint elmesélte, igyekeztek érdekes, ugyanakkor hasznos elfoglaltságokkal készülni a táborozóknak. Ennek jegyében volt nemezelés, fafaragás, gyöngyfűzés és íjászat is, de a gyerekek nagyon élvezték a Bertici Kinga és Lieb Andrea által levezényelt óriáspalacsinta-sütést is. Az önfeledt mókát pedig az az interaktív program tette teljessé, melyet két fiatal színészpalánta szervezett a gyerekeknek.






„A Segíts te is egyesület hálával tartozik mindazoknak, kik segítettek, hogy létrehozzuk a nagytarnai táborozást. Számunkra ez a tábor tökéletes volt. Köszönjük szépen, hogy esélyt adtatok arra, hogy ez a csodálatos hét összejöjjön. Most pedig gőzerővel elkezdjük a tanszergyűjtést annak érdekében, hogy az egyesület minden egyes gyermekének örömtelivé tegyük a tanévkezdést” – árulta el hírportálunknak az egyesület mozgatórúgója, Pop Leila. Aki úgy érzi tehát, hogy egy iskolatáskával, néhány tanszerrel, egy pár sportcipővel, egy melegítőnadrággal vagy akár csak egy fehér pólóval támogatni tudja a kisdiákokat, az bátran vegye fel a kapcsolatot a Segíts te is Egyesülettel a 0749987875-ös telefonszámon. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: