2013-07-31 21:56:30• hírek • Szatmár.ro

A Román Kupa harmadik fordulójába jutott az Avasújváros Talna

A Talna a sorozat második fordulójában izgalmas focimeccsen szerezte meg a győzelmet.

Nagy meccs volt szerda délután Avasújvárosban - a helyi Talna a Román Kupában a harmadik ligás Zilahi FC-t látta vendégül és győzte le egy fordulatos mérkőzésen. Dacian Nastai legénysége már az első perctől kezdve támadó játékot játszott, ám a kihagyott helyzetekre válaszként a szilágyiak szereztek vezetést: Marian 40 méterről talált be az újvárosiak kapujába, átemelve a labdát a kapuson. A szatmáriak tovább folytatták a támadásokat, alakították ki a helyzeteket, de a találat sehogy sem jött össze. Meglepő módon így a vendégek előnyével zárult a félidő.

A második játékrészben is támadott a Talna, s ennek meg is lett az eredménye. Barle a sokadik gólhelyzetét most nem hagyta ki és megszerezte az újvárosiak egyenlítő találatát. Az ellenfelek tovább védekeztek és egy ellentámadás során Pop révén újra előnyhöz jutottak. A folytatásban a zilahi Criste második komoly szabálytalanságát is elkövette, így kiállították, az újváros pedig tizenegyeshez jutott: Demian így büntetőből egyenlített.

Az újváros ezután csak egykapuzott és össze is jött nekik a találat: előbb Demian szerezte meg a vezetést, majd a csereként pályára lépő Kovács Attila állította be a 4:2-es végeredményt.

Román Kupa, 2. forduló:
Avasújvárosi Talna-Zilahi FC  4-2 (Barle 48., Demian 55. - tizenegyesből, 70., Kovács., illetve Marian 20., Pop 55.).

A Talna összeállítása: Nagy - Cozma I., Cozma Cr. (Kovács 82.), Lung, Cseh (Erdei M. 75.), Campan (Craciun 63.), Demian, Pajzos, Erdei S., Ignat, Barle (Istvánfi A. 90.).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: