2012-08-27 15:11:05• hírek • Szatmár.ro

A Roland Music School is jelen volt a PMN-en

A szatmárnémeti Netmusic zenebolt szervezésében különféle programokra került sor a Partiumi Magyar Napokon augusztus 24-26. között. Volt karaoke, Jam Session és felléptek a Roland Music School diákjai is.

A Netmusic zenebolt a Szatmár.ro-val közösen immár harmadik alkalommal kereste a Partiumi Magyar Napok hangját, és könnyen meg is találta, hiszen több tehetséges fiatal jelentkezett a népszerű versenyre. A karaoke-verseny előválogatója péntek este zajlott, a döntőre pedig szombat este került sor a Nagy sátorban.

Szintén a Nagy sátor adott otthont a Netmusic egyéb rendezvényeinek is. Szombaton 12.00 és 18.00 óra között az érdeklődőknek lehetőségük volt megnézni, illetve kipróbálni a zenebolt hangszereit és bekacsolódhattak egy Jam Sessionbe, melynek keretében együtt játszhattak a zenebolt és a Roland Music School zenészeivel.

Vasárnap a Roland Music School diákjainak nyílt lehetőségük élvezni az együtt zenélés örömét, ugyanakkor alkalmuk nyílt a bemutatkozásra is. A délutáni órákban a zeneiskola közel harminc diákja lépett fel klasszikus és akusztikus gitárdarabokkal, illetve különféle zongoraművekkel, de fellépett az iskola zenekara is, mely népszerű slágerekkel szórakoztatta a közönséget - tudtuk meg Csele Gábortól, a zeneiskola gitároktatójától.

Mellesleg a Roland Music School hangszertanfolyamaira szeptember 1-től lehet jelentkezni kezdőknek és haladóknak egyaránt. A zenélni vágyók szintetizátor, zongora, dob és gitár tanfolyamokon vehetnek részt, és újraindul a nagy népszerűségnek örvendő DJ-kurzus is.

Jelentkezni Csele Gábornál, a zeneiskola oktatójánál lehet, a Netmusic zenebolt székhelyén, a Dana kereskedelmi komplexumban, vagy a következő telefonszámokon: 0361-804-000, 0740-207-807.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: