2019-08-08 15:44:35• hírek • Szatmár.ro

A Republic és Gergely Róbert is fellép a IV. Avas Kapuja Fesztiválon

Augusztus 10-én és 11-én újra felpezsdül az élet Avasújvárosban, ugyanis ezen a hétvégén rendezi meg a helyi polgármesteri hivatal a CulturArt Egyesülettel közösen, a Szatmár Megyei Tanács támogatásával a IV. Avas Kapuja Fesztivált. A szervezők idén is rendkívül színes programmal, sportversenyekkel és koncertek sorával várják az érdeklődőket.

A nyitónap programja meglehetősen korán kezdetét veszi: a muzsdaji tónál már 8 órakor felsorakoznak a környék legjobb pecásai, hogy egy nagyszabású horgászversenyen mérjék össze tudásukat. Reggel 9 órakor az avasújvárosi focipályán is nagy lesz a sürgés-forgás: ekkor kezdődik ugyanis az ifjúsági labdarúgó bajnokság. A színpadi program jóval az eredményhirdetéseket követően startol el. 19 órától az Aris zenekar lép fel, 21 órától pedig a szatmárnémeti Strangers zenekar csap a húrok közé a település központjában felállított színpadon. 23 órától a magyarországi énekes, Rácz Gergő szórakoztatja a közönséget, 24 órától pedig szabadtéri diszkó kezdődik.


Augusztus 11-én, vasárnap ünnepi istentisztelettel indul a IV. Avas Kapuja Fesztivál második napjának programja. Ezt követően koszorúzás lesz a hősök emlékművénél, majd Majláth Gábor polgármester fogja köszönteni az 50 éves házassági évfordulójukat idén ünneplőket.


15 órától a helyi iskolások, óvodások, az Egri Csodaszarvas és az Avasújvárosi Bokréta Néptáncegyüttes előadásai töltik meg a színpadot, 16.30-tól a Fekete rózsák, 17.30-tól pedig az Argus Együttes zenél. 18.30-tól operettslágerek hangzanak el debreceni operaénekesek előadásában, majd 19.30-tól Gergely Róbert lép színpadra, örökzöld slágerekkel és saját dalokkal.


A koncertet követően véget ér az izgalom, ugyanis kisorsolják a rendezvény ideje alatt kapható tombolajegyek közül a nyertes szelvényeket. A sorsolás után pedig egy igazi nagyágyú, a Republic zenekar lép fel, hogy megénekeltesse az avasújvárosi közönséget – akik között valószínűleg nagy számban lesznek Szatmárnémetiből érkező rajongók is. A zenekar slágereit nehéz is lenne felsorolni, annyi van, de biztosan el fog hangzani a Szállj el kismadár, a Repül a bálna, az Engedj közelebb, a 67-es út, a Kék és narancssárga, a Szeretni valakit valamiért…


A fesztivált éjfélkor látványos tűzijáték fényei zárják.    


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: