2013-12-05 16:47:12• hírek • Szatmár.ro

A Reménység-központba látogatott a Mikulás

A Mikulás nem csak a gyermekeket ajándékozza meg: a Reménység központba járóknak is meglepetést szerzett.

Az egyházmegyei Caritas Szervezet által működtetett Reménység központba is ellátogatott a nagyszakállú Mikulás csütörtök délelőtt. Az idősklub jelenlevő tagjai közül mindenki kapott a színes ajándékcsomagokból, amelyek Németországból érkeztek.

Hauler Magdolnától, a Reménység Központ munkatársától megtudtuk: hagyomány, hogy a Mikulás ellátogat a központba, a csomagok pedig nagyrészt édességeket tartalmaznak. Az idősek ugyanis nagy rajongói az édességeknek, ám valószínűleg a gyermekek és unokák is kapnak majd a finomságokból.

Az elmúlt napokban a Mikulás érkezése tartotta izgalomban a klub tagjait, a következő napokban pedig a karácsonyi műsorra való felkészülés miatt lesz nagy nyüzsgés a központban. Az idősek román és magyar nyelvű betlehemes játékkal készülnek karácsonyra.

A Reménység központban szilveszteri buli is lesz - ennek megtartása is hagyomány. Szükség is van a szilveszteri összejövetelre, ugyanis a fiatalok december utolsó napján általában elmennek bulizni, az időseket pedig egyedül hagyják - magyarázza Hauler.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: