2019-01-16 06:55:00• hírek • Közlemény

A Reménység Központban duplán jól indult az idei év

Huszadik alkalommal szervezett pótszilvesztert kedden a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet szatmárnémeti idősklubja.

A Caritas szatmárnémeti Reménység Nappali Idősközpontjába járó nyugdíjasok rendszerint együtt búcsúztatják az óesztendőt. Azért, hogy az újév azoknak a klubtagoknak is jól induljon, akiknek nem volt lehetőségük részt venni a szilveszteri mulatságon, a központ pótszilvesztert szervezett kedden, melyen több mint 60 idős vett részt.

 

Az esemény keretében a decemberben és januárban született klubtagokat is köszöntötték társaik. Hauler Magdolna intézményvezető először a januárban 80. születésnapját ünneplő Hajdu Irmát és a 75 évesen is nagyszerű formában lévő Vajda Vilmát, Ținca Elisabetát és Kovács Klárát köszöntötte. A négy hölgy mellett természetesen a többi szülinapos is megkapta a hagyományos fehér szegfűt és a sok-sok jókívánságot, így: Takács László, Székely Sándor, Vatra Éva, Juhász József, Marchiș Gheorghe (Gigi), Pályi Mária és Borbás Pál.  

A köszöntőket követően Vajda Vilma, Puiu Rozália (Margó) és Marchiș Gigi saját költeményeiket adták elő. Ezután kezdődött a mulatság, mely késő délutánig tartott.

 

A Reménység központba járó nyugdíjasok a következő hetekben már a farsangi bálra készülnek, amelyet a Bálint-nappal egybekötve ünnepelnek meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: