2020-03-20 10:33:10• hírek • Bede Emőke

A RAR továbbra is várja az autókat

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett óvintézkedések miatt számos közintézmény korlátozta az ügyfelelekkel való közvetlen kapcsolatot. Néhol rövidített munkaprogrammal, máshol csak a speciálisan erre a célra kialakított helyiségekben fogadják az állampolgárokat. A Gépjármű-nyilvántartási Hivatal ezzel szemben a megszokott nyitva tartás szerint, az előjegyzéseket betartva fogadja ügyfeleit.

„Ebben az időszakban a RAR kirendeltségei szerte az országban működnek, méghozzá a megszokott nyitva tartás szerint. Bevezettünk néhány biztonsági óvintézkedést, melyekről tájékoztató anyagot helyeztünk ki jól látható helyeken. Kérjük, ezeket vegyék figyelembe és tartsák be. Munkatársainkat gumikesztyűvel, egészségügyi maszkkal és fertőtlenítő szerekkel védjük a munkavégzés közben, és igyekszünk minimalizálni az ügyfelekkel való közvetlen kontaktust. A gépjárműveket átveszik kollégáink, a kasszánál pedig bankkártyás fizetésre is van lehetőség” – tájékoztat a hivatal.
 

Ami a biztonsági óvintézkedéseket illeti, a RAR arra kéri a tulajdonosokat, hogy csak és kizárólag tiszta autóval jelentkezzenek a kirendeltségeken, és lehetőség szerint fertőtlenítsék is azokat, különös tekintettel a külföldről érkezett járművekre.


Szatmárnémetiben a Károlyi út 266. szám alatt találjuk a hivatal székhelyét, előjegyzést pedig az ide kattintva elérhető internetes felületen lehet kérni.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: