2014-08-23 09:46:47• hírek • Szatmár.ro

A Quimby zenészei őrültek, mi meg megőrültünk értük

Pörgős, bulis és őrült koncerttel vette kezdetét a rendezvények sorozata a Kossuth kertben - a Quimby koncertjét még évekig nem fogjuk elfelejteni. A zenészek és a közönség is mindent beleadott, a Most múlik pontosannál pedig a szatmáriak majdnem leénekelték Kiss Tibiéket a színpadról.

Hallhattunk a legrégebbi és a legújabb szerzemények közül is néhányat, és természetesen nem maradhattak el a legnagyobb közönség-kedvencek sem. A legjobb buliszámaikra rophatta a Kossuth-kerti „sziget” apraja-nagyja. Felcsendült az Autó egy szerpentinen, a Magam adom, a Nice day és a legújabb Kivándorló blues is.

A ráadásban persze nem maradhatott el a mindenki által ismert és a zenészekkel együtt énekelt Most múlik pontosan és a majd' kétórás fergeteges hangulatú koncertet a Magam adom zárta, amelyre már egy emberként ugrált a színpad előtti tömeg.

A hangzás kitűnő volt, a háttérvászonra vetített kisvideók, a jól eltalált világítás-tervezés és persze a kitűnő muzsika felejthetetlen élménnyel gazdagította a koncert közönségét.

Köszönjük Quimby, visszavárunk titeket Szatmárra!

Quimby koncert a PMN-en

Nyerj a Szatmár.ro-val: Oszd meg a Szatmár.ro hírportál Partiumi Magyar Napokról szóló híreit a Facebook-on és megnyerheted a rendezvénnyel kapcsolatos ajándéktárgyak valamelyikét. A nyereményekről egy kicsit később tájékoztatunk, de addig is érdemes megosztani a cikkeinket, mert minden megosztás nyereményt érhet!

Kiemelt támogatók:

Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány

Aranyfokozatú támogatók:

Tarr Beton, Kreativ, Autonet-A24, Barta Ati, No Pardon Pub, Mindig Friss

Ezüstfokozatú támogatók:

Rosendahl, Farmacenter, CBA, Arnisol, Nord Star, Hotel Astoria, Pizzerie & Motel Al Capone, Ratioterm, Aquastar, Salvator, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Panatek, Hanna Konyhatechnika, Promocraft, Gerbog.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: