2018-01-26 15:55:19• hírek • (x)

A Polipol ezután megoldja a napi bejárásod

Információs és tájékoztató napot tart a német gyökerekkel rendelkező Polipol vállalat a szatmárnémeti Auchanban január 27-én, szombaton 10:00 és 16:00 óra között.

Ha Te is szívesen kérdeznél, ha munkahelyet váltanál, ha csak szeretnél tisztában lenni a munkalehetőségekkel, akkor ne habozz, keresd fel a Polipol standját!
 

Jelenleg is folyamatos a munkafelvétel, főleg kárpitosokat és varrónőket keresnek, de más részlegekre is alkalmaznak embereket. A szakmai tapasztalat előny, de ha nincs meg a megfelelő képesítésed, akkor se ess kétségbe! A cég gondoskodik arról, hogy képzett szakemberek tanítsanak be az általad választott pozícióra, ráadásul ha sikeresen veszed az akadályokat, szakképesítési oklevelet is szerezhetsz!
 

A Polipol egy német tulajdonban lévő vállalat, ezért a munkakörülményekre is jellemző a nyugati színvonal. A cég legújabb lépése a munkaerő bővítése céljából az, hogy ingyenes bejárást biztosít a távolabbi városokból érkező dolgozóknak is, emellett pedig egy sajátos, kedvező munkaprogramot alakítottak ki, hogy kényelmesebb legyen előre tervezni a munkanapokat.
 

Az információs napon a tájékoztató standnál örömmel válaszolnak a kihelyezett illetékesek a munkakörülményekkel kapcsolatos valamennyi kérdésedre, szóval Te se maradj otthon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: