2010-11-10 13:25:21• hírek • Póti Orsolya

Légy te is Eco-Modellező!

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Környezetvédelmi Hivatal nemrég egy hosszútávú partneri kapcsolatot alakított ki, mely közös programokat és rendezvényeket fog eredményezni.

A két intézmény, mint első projekt és kezdeményezés létrehozta az Eco-Modellezők Ifjúsági klubját, amelybe kreatív és  jó képzelőerővel megáldott fiatalok jelentkezését várják.

A Környezetvédelmi Hivatal és a G. M. Zamfirescu partneri kapcsolatának célja elsősorban az, hogy  támogassa és irányítsa az Eco-modellezők Ifjúsági Klubját.  A klub a környezetvédelem területe felé irányulna; lényege, hogy  a résztvevő fiatalok újrahasznosítható anyagokból készítsenek különböző modelleket és maketteket, épületeket, gépjárműveket, és akár dísztárgyakat is.

Az intézmények vezetői szórakoztató tevékenységek keretén belül, kulturális és erlkölcsi oktatásban részesítené a fiatalokat, miközben környezetünk védelmére és tisztán tartására való nevelés lenne a fő cél. 

Ahhoz, hogy Te is a klub tagja legyhess, kreatívnak, ügyesnek és türelmesnek kell lenned. Fontos, hogy jó képzelőerővel és kézügyességgel rendelkezz, hogy látványos tárgyakat alkoss.

Az Eco-Modellezők Ifjúsági Klub tevékenységei a Kossuth Kertben található Ökológiai Komplexumban zajlanak majd hetente kétszer, kedden és csütörtökön 16 órától. Ha úgy érzed, Te is a klub tagja szeretnél lenni, akkor iratkozz be november 30-ig, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ székhelyén 9 és 17 óra között. A havi tagsági díj 20 lejbe kerül.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: