2014-02-11 15:25:33• hírek • Szatmár.ro

Pénteken indul a Zenés Barátságok a Bertici Fivérekkel

A szerelmesek napján szerelmes dalokkal várja a tévénézőket a Bertici Fivérek első tévéműsora.

Pénteken, február 14-én kerül adásba a kedvelt szatmári zenekar, a Bertici Fivérek első tévéműsora. Mivel zenészek a házigazdák, így a tematika magától érthetődik: zenés műsort készítenek, amelyben lehetőséget kapnak a szereplésre a Szatmár megyei és környéki zenekarok.

"Sajnos a környékbeli tehetséges művészeknek nincs hol bemutatkozniuk a közönségnek, hiszen ilyen jellegű magyar műsor nem futott eddig egyik helyi tévéadón sem. Most induló műsorunkban a helyi zenekarokra helyezzük a hangsúlyt, de persze ismert magyarországi fellépők is a vendégeink lesznek" - magyarázza Bertici Attila.

A Bertici Fivérek a magyar RTL csoporthoz tartozó Muzsika Tv fellépői, számos adásban szerepeltek már, ahol elleshették, hogy mik az alapjai egy sikeres zenés műsornak.

Attilától megtudtuk: a műsor készítésekor igyekeznek a külföldi minőséget előállítani, nagy figyelmet fordítanak a fény- és hangtechnikára. A hetente adásba kerülő műsorba pedig várják a helyi és környékbeli zenekarok, együttesek és előadók jelentkezését is - olyanokét, akik meg akarják mutatni a nagyvilágnak tehetségüket. Jelentkezni pedig Bertici Attilánál lehet a 0740-797-993-as telefonszámon, illetve a berticiattila@gmail.com e-mail címen.

Az első adást február 14-én vetíti majd a Szatmári TV1 (TV1 Samtel) 21 órai kezdettel, de az adást megismétlik szombaton 19 és hétfőn 10 órától is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: