2017-09-12 07:51:22• hírek • Blikk.hu

A Pappa Piától a Passió XXI-en át az Apró mesékig

A Made in Hungariával robbant be annak idején a film­vászonra Szabó Kimmel Tamás. A színész újra zenés-táncos filmben, a Pappa Piában látható a mozikban, emellett több darabban is szerepelt, illetve szerepel.

– Miben hasonlít a Made in Hungaria és a Pappa Pia?

– Szerintem nem lehet a két filmet összehasonlítani. Teljesen más témát dolgoz fel mindkét alkotás. Két különböző stílus, kor, karakter. Kíváncsian várom, hogyan fogadja majd a közönség a filmet, hiszen a nézők véleménye számít igazán.

– Milyen volt a közös munka Csupó Gábor rendezővel, a nagyapját alakító Nagy Feróval és az ellenlábasát játszó Stohl Andrással?

– Jó volt Csupó Gáborral dolgozni, érdekes elképzelése van a filmkészítésről. Nagy Feró az Nagy Feró! Vele minden pillanat izgalmas volt és kiszámíthatatlan – a szó jó értelmében. Stohl Andrissal régóta jó barátok vagyunk, nagyon szeretek vele dolgozni. Olyan ember, akire mindig számíthattam és számíthatok.

– Alföldi Róbert rendezésében, a Passió XXI-ben a modern Jézust keltette életre az Arénában.

– Hihetetlen érzés volt csaknem nyolcezer ember előtt megmutatnom, mit gondolok Jézusról. Sohasem felejtem el azt a pár percet, amikor körbeforogtam a kereszten. Örök élmény marad számomra az előadás.

– Nemrég mutatták be Szentendrén Szép Ernő Vőlegényét, amelyben a hozományvadász sármőrt játssza.

– Fox Rudi ismerős alak, sok ilyen figura köszön vissza napjainkban is. Izgalmas az a kettősség, amivel harcol a darabban. El kell döntenie, mi fontosabb, a pénz vagy a szerelem. Szeretem az ilyen összetett figurákat, mert sok feladatot ad, amellyel előadásról előadásra meg kell birkóznom.

A teljes interjút itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: