2012-08-27 12:18:15• hírek • Szatmár.ro

A PMN-en is jól állt nekünk a Zöld!

Hírportálunk csapata idén kiemelten népszerűsít minden környezetvédelemre irányuló tevékenységet, és emellett külön rovatot is szentel a környezetvédelmi témák számára. A Partiumi Magyar Napokon a Kossuth-kertben informáltuk a szatmáriakat.

A Környezettudatosság éve keretében környezetünk védelmére, az energiatakarékosságra hívtuk fel a figyelmet a Partiumi Magyar Napok hétvégéjén, augusztus 25-26-án. Ahogy a korábbi nagyobb rendezvényeken - Városnapok, Családi Hétvége -, úgy most is érdekes információkat tartalmazó szórólapokat osztogattunk a Kossuth-kertben sétálgatóknak.

A szórólapokon lévő információk figyelembevételével lényegesen csökkenthetjük a víz- és energiaszámlákat és amellett, hogy pénzt takarítunk meg, hozzájárulunk a Föld egészségének megőrzéséhez.

A Zöld-szigeten egyéb ötleteket és tanácsokat adtunk azoknak, akik komolyan vették az üzenetet és elhatározták: a továbbiakban igyekeznek nagyobb figyelmet fordítani a környezetvédelemre és az energiatakarékosságra.

A "Környezettudatosság évében" partnereink a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség, az OTP bank, a Szatmári Magyar Hírlap, a Nagykároly.ro és a City Rádió.

Szórólapot osztogattunk a PMN-re kilátogatóknak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: