2012-09-13 12:31:47• hírek • Szatmár.ro

A PMN szervezői már most készülnek a következő évi rendezvényre. Segíts nekik!

A Partiumi Magyar Napok kapcsán minden évben fontos kérdés, hogy milyen zenekarok koncerteznek a rendezvényen. A PMN szervezői most, majdnem egy évvel a következő rendezvény előtt már arra kérik a szatmári magyarokat: szavazzanak kedvenc együttesükre!

Meglehetősen előrelátók a Partiumi Magyar Napok szervezői: a következő, 2013-as rendezvény előkészületeihez már hozzáfogtak, s hogy a szatmáriak kedvencei léphessenek fel a jövő év augusztusában megtartott PMN-en, már most szavazás alá bocsájtják a kérdést: kik koncertezzenek a szatmári magyarság legnagyobb ünnepén? A szervezők az előző években ajánlott zenekarokat is figyelembe vették, amikor összeállították a 15 együttes és előadóművész nevét tartalmazó listát, amikből választani lehet.

Ezen a listán szerepelnek olyan, Magyarországon és környékén nagy népszerűségnek örvendő zenekarok mint a Quimby, a Tankcsapda vagy a Republic, olyan remek koncertzenekarok mint a PASO vagy az Irie Maffia és olyan remek előadók, mint Deák Bill Gyula és Péterfy Bori. A teljes lista a szavazással lentebb található. Válaszd ki hát a zenekart, amelyiket a legszívesebbek látnád a 2013-as PMN-en, hogy a szervezők már most felvehessék a kapcsolatot a csapat, előadó menedzsmentjével.

Stier Péter, a 2012-es Partiumi Magyar Napok főszervezője fontosnak tartja cáfolni a pletykát, amely arról szól, hogy amennyiben az önkormányzat megvonja a támogatást a rendezvénytől, azt már jövőre nem is fogják megszervezni.

- PMN lesz jövőre is, akár támogatja a Polgármesteri Hivatal, akár nem. A rendezvénynek sok támogatója van, civil szervezetek, gazdasági szereplők, emellett pályázunk is a szervezésre, tehát a Szatmárnémeti RMDSZ és az Identitas alapítvány szervezésében 2013-ban is lesz PMN - mondja Stier.

Azok az olvasóink, akik a szavazást követően elküldik a nevüket és telefonszámukat a jatek@szatmar.ro e-mail címre, tárgyként (subject) a PMN-t megjelölve, 2012-es PMN pólót nyerhetnek. A szavazás tíz napig tart, ezt követően sorsoljuk majd ki a szervezők által felajánlott három Partiumi Magyar Napok pólót.

Az alábbiakban látható a 2012-es rendezvény nemrég elkészült összefoglaló videója és itt szavazhatsz a kedvenc együttesedre is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: