2007-04-07 14:44:02• hírek • Szatmar.ro

Nokia 5700 XpressMusic

 A 3G okostelefonnal többféle internetes zeneboltból letölthetünk és lejátszhatunk zenét.
Nokia bemutatta a Nokia 5700 XpressMusic készüléket, egy kifejezetten zenére hangolt, elérhető 3G okostelefont. A Nokia 5700 XpressMusic az emblematikussá vált elcsavarható formában jelenik meg, amellyel négy üzemmód: zenelejátszás, 2 megapixeles kamera, videohívás és okostelefon között válthatunk. A zeneközpontú, többféle célra felhasználható készülék előnyeit 3G adatsebességgel ötvöző Nokia 5700 XpressMusic adók és kedvezmények nélküli fogyasztói ára 2007 második negyedévétől várhatóan 350 euró lesz.

 Ahogy már a neve is sugallja, a Nokia 5700 XpressMusic elsősorban zenehallgatásra szánt mobilkészülék, amely egy külön audiochipnek köszönheti kiemelkedő zenei teljesítményét. A Nokia 5700 XpressMusic 2 GB-os mikroSD-kártyáján akár 1 500 dal is elfér, amely összesen 86 órányi zenét jelent. Ráadásul a beépített sztereó kihangosítóval másokkal is meghallgattathatjuk a zenéinket, így a Nokia 5700 XpressMusic mindenki akusztikus kedvencévé válik. Az optimalizált zenelejátszó támogatja a lemezborítók megjelenítését, a lejátszási listákat, illetve egy ötsávos ekvalízert és a zenét kísérő grafikákat is.

Gyorsan és gond nélkül átmásolhatunk számokat CD-ről és tölthetünk le zenét számítógépről, mert a felhasználók a támogatott digitális formátumok egész sorából, többek között WMA, MP3, eAAC és MP4 közül választhatnak. Internetes vásárlás alkalmával is hatalmas a választási lehetőség, mert a Windows Media Player Digital Rights Management (WMDRM) digitális jogkezelést használó összes internetes zeneüzlet a felhasználó rendelkezésére áll. A Nokia 5700 XpressMusic-on emellett a felhasználók Bluetooth sztereó fülhallgatókon, például a BH-501-en, vagy a 3,5 mm-es fülhallgató-adapter segítségével saját kedvenc fülhallgatójukon is élvezhetik felvételeiket.

A Nokia 5700 XpressMusic azonban nem csupán egyoldalú zenekészülék, hanem 16 millió színárnyalatot megjelenítő és nagyszerű videoképet biztosító kijelzőjével a videofelvételeket is életre kelti. A 3G adatsebességet használó Nokia 5700 XpressMusic-kal a multimédiás tartalmak böngészése, letöltése és streaming letöltése szintén kényelmesebb és gyorsabb. A videohívás-funkciónak és a beépített 2 megapixeles kamerának köszönhetően pedig élményeinket könnyen megoszthatjuk barátainkkal és családtagjainkkal.

A telefon S60 szoftveren alapul, így a felhasználók az utólag telepíthető alkalmazások, tartozékok és szolgáltatások széles skálája segítségével szabhatják testre telefonjukat. A szótároktól kezdve a térképszolgáltatásokon keresztül a podcasting alkalmazásokig több ezer hasznos vagy egyszerűen nagyon szórakoztató programmal bővíthető tovább a készülék funkciókészlete. Az S60 készülékeken egyszerre több program is futhat, így a felhasználók kedvenc zenéjüket hallgatva szörfözhetnek a legkedveltebb internetoldalaikon. A Nokia 5700 XpressMusic ízlés szerint cserélhető témáival, video-csengőhangjaival és háttérképeivel tulajdonosának stílusát is kifejezi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: