2008-11-14 10:30:42• hírek • Szatmár.ro

Üzenetküldés egyszerűen: Nokia E63

A Nokia bemutatta az Eseries sorozat legújabb tagját, a Nokia E63 készüléket, amelyet olyan embereknek terveztek, akiknek mind az üzleti-, mind a magánéletüket jól kell irányítaniuk.

A vállalat vezető üzenetküldő készüléke, a Nokia E71 sikerére építve, a Nokia E63 a QWERTY típusú billentyűzetet szélesebb közönségnek kínálja elérhető áron. A Nokia E63 telefont a tervek szerint a következő hetekben kezdik el árulni, várhatóan 199 eurós nettó kiskereskedelmi áron.

 

Miközben a Nokia E63 formatervezésével, két új színével és kellemes fogásával a fogyasztók egy új csoportja számára válik vonzóvá, nagyon is az Eseries család tagja.

A Nokia E63 képes arra, hogy a profilok között egyetlen gomb lenyomásával váltson: a vállalati e-mailek, megbeszélések és intranetes adatok megtekintéséről személyes profilra váltva, a barátok fényképére, a személyes e-mailekre és shortcutokra a kedvenc hobbik blogjára vagy weboldalaira.

A Nokia E63 tartalmazza továbbá a Files on Ovi-t, egy olyan szolgáltatást, melynek segítségével az emberek elérhetik számítógépes fájljaikat, még akkor is, amikor a számítógépük kapcsolat nélkül dolgozik. Mindenki, aki megvásárolja a mobiltelefont, ingyen jut 1GB online tárhelyhez is.

A Nokia E63 rubinvörös vagy ultramarinkék színekben lesz kapható, számos multimédiás funkcióval. Rögzíts és nézegess képeket és videókat a digitális kamerával a fekvő formátumú képernyőn, hallgass a Nokia Music Store-ból vagy a számos egyéb forrás valamelyikéből letöltött zenéket a szabványos 3,5 mm-es csatlakozón keresztül vagy szabd személyre a készüléket a letölthető több ezer alkalmazás közül válogatva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: