2008-05-26 13:51:11• hírek • Szatmar.ro

A Nikon újabb három jelentős TIPA díjat érdemelt ki

A Nikon örömmel jelenti be, hogy a vállalat újabb három TIPA díjjal gazdagodott.

A TIPA (Technical Image Press Association) a fényképezéssel foglalkozó sajtóorgánumok vezető európai szakszövetsége. Díjait az Európa 13 országában megjelenő 30 vezető fotográfiai szakfolyóirat bírái ítélik oda olyan termékeknek, amelyeket a zsűri kategóriájuk legjobbjainak tart az általános minőség, a teljesítmény és a végfelhasználónak kínált előnyök tekintetében.

A Nikon nyerte a legjobb professzionális tükörreflexes fényképezőgép D3, a legjobb szakértői tükörreflexes fényképezőgép D300, valamint a legjobb professzionális objektív AF-S NIKKOR 14-24 mm f/2.8G ED kategóriák díjait.

A legjobb professzionális tükörreflexes fényképezőgép: Nikon D3
Ez a professzionális tükörreflexes fényképezőgép mérföldkő a Nikon életében. Ez a Nikon első olyan modellje, amely teljes képes, FX-méretű érzékelővel (23,9 x 36 mm) rendelkezik. Ennek köszönhetően a 12,1 megapixeles CMOS-érzékelő minden egyes képpontja nagyobb méretű, így a gép gyenge fényben nyújtott optikai teljesítménye fenomenális - értékelt a TIPA zsűrije. A D3 további elismerő megjegyzéseket kapott strapabíró, alumíniumötvözet vázáért és gyors sorozatfelvételi képességéért.
A legjobb szakértői tükörreflexes fényképezőgép: Nikon D300
Erőt sugalló formáival, kiváló kezelhetőségével és robusztus, időjárásálló kialakításával a Nikon D300 professzionális minőséget kínál elfogadható áron. A 12,3 megapixeles CMOS-érzékelő lenyűgöző teljesítményre képes. A D300 gyorsan reagáló automatikus élességállítási rendszere és csúcsminőségű funkciói is kivívták a zsűri elismerését.

A legjobb professzionális objektív: AF-S NIKKOR 14-24 mm f/2.8G ED
Ez az egyedülálló, rendkívül nagy látószögű zoom objektív a kiemelkedő minőséget kereső profi és amatőr fotósok számára egyaránt új fényképezési lehetőségek tárházát nyitja meg. A zsűri még kiemelte az objektív Nano-Crystal Coating bevonatát, amely csökkenti a szellemképeket, valamint a lencsetag és az érzékelő között fellépő tükröződéseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: