2015-04-15 17:59:50• hírek • Kocsis Zoltán

Kínai sportszergyártó reklámarca lett a csinos szatmári kosaras

A Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabdacsapatának idei vergődését látva nehéz elképzelni, hogy ez a csapat néhány éve még a bajnoki címért küzdött. Nos, annak a gárdának egyik húzóembere volt Claudia Pop. Ám ő nem csak tehetségével és teljesítményével, de szépségével is felhívta magára a figyelmet. Spanyolországban mindkettőre felfigyeltek.

A 26 éves szőkeség a VSK után megfordult Targovistében, majd egy meglepő fordulattal Ecuadorba, a Santa Maria csapatához szerződött. Immár két éve szerepel a spanyol élvonalban, a Conquero és az Olesa csapatai után jelenleg az újonc Gernika Bizkaia együttesét erősíti. A baszk városban pedig nem csak tehetségével tűnik ki - így kereste meg a kínai Peak Sport sportszergyártó is.

A Peak Sport 1989-ben alakult és értelemszerűen leginkább Ázsiában ismert. Ázsián kívül leginkább a kosárlabdában erős: jelen pillanatban a Peak a technikai partnere például a szerb, a lett, a montenegrói vagy éppen az ausztrál válogatottnak. Nem véletlen, hogy legismertebb arca szintén egy kosárlabdázó, a San Antonio Spurs francia világsztárja, Tony Parker. A Peak természetesen a labdarúgásban is jelen van, három válogatottnak is a sportszergyártója: Libanon mellett Palesztinának valamint Antiqua és Barbudának.

Claudia Popnak a sport terén sincsenek gondjai mostanság, hisz csapata alapembere és arra volt már precedens, hogy a forduló legjobb játékosának választották.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: