2018-11-07 10:10:38• hírek • Bede Emőke

A Netflixen mutatják be a Nagykárolyban forgatott filmet

Az amerikai filmstúdiókat minden évben milliónyi turista keresi fel, de ez nem is csoda, hiszen mindenki kíváncsi arra, pontosan hol is forgatták kedvenc filmje ikonikus jeleneteit. De mi van akkor, ha a filmesek jönnek el hozzánk?

A „The Princess Switch” című amerikai romantikus vígjáték jeleneteit javarészt Nagykároly utcáin, illetve a Károlyi kastélyban vették filmre. A forgatás kifejezetten izgalmas volt a város lakói számára, hiszen amellett, hogy egy népszerű amerikai színésznő, Vanessa Hudgens is Nagykárolyba látogatott, ők maguk is statisztákká válhattak néhány napra.
 

A legfrissebb információk szerint a film bemutatója  2018. november 16-án lesz a Netflixen, a közkedvelt  internetes film- és sorozatszolgáltató cég oldalán. Viszont a Youtube videomegosztó portálra már felkerült a film előzetese, melyet alig néhány nap alatt már több mint 220 ezren tekintették meg.
 


De miről is szól a „The Princess Switch”? Karácsony előtt egy héttel a meseszép hercegnő, Margaret szerepet cserél egy Chicagóból érkező hétköznapi lánnyal, s ez nem is bizonyul különösebben nehéz feladatnak, hiszen akár egymás tükörképei is lehetnének. A kaland azonban nem merül ki ennyiben, ugyanis Margaret beleszeret Stacy jóképű munkatársába, az újdonsült hercegnő pedig egyenesen Margaret vőlegényébe, az elbűvölő hercegbe lesz fülig szerelmes. Hogy miként keverednek ki ebből a helyzetből a szereplők, az hamarosan a Netflixen kiderül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: