2011-06-11 18:21:28• hírek • Szatmár.ro

A Nagykárolyi Termál Strand volt a bulifelelős

Óriási bulival rukkolt elő a Nagykárolyi Termál Strand az év legnagyobb autós fesztiválján: gyönyörű lányokkal, finom italokkal és három népszerű DJ-vel költözött ki a szatmári repülőtérre.

A Nagykárolyi Termál Strand világába és a fantasztikus partik hangulatába nyerhettek betekintést mindazok, akik szombaton kilátogattak a Chevrolet DragRacingre. Gyönyörű lányokkal és a legjobb DJ-kel költözott ki a Joy Beach, azért, hogy megismertesse Nagykároly egyetlen és legnépszerűbb strandját a látogatókkal.

Bizonyára a legtöbb szatmári már megfordult a népszerű fürdőhelyen, de mindazok, akik előtt még ismeretlen volt ez a szórakozási lehetőség, most megtudhatták mit is jelent újabban strandolni. Nem csak a víz, a fürdőzés a lényeg, hanem a felhőtlen szórakozás és a hatalmas partik. És mindezt most a Termál Strand a reptérre is magával hozta.

És még mást is hozott... szép lányokat, akik  mindenhol táncoltak, és négy szexi autómosó hölgyet, akik igencsak felkeltették a férfiak fantáziáját.

Este 18 órától a román DJ-ikon Vali Barbulescu szolgáltatta a zenét, majd színrelépett Magyarország legjobb és legelismertebb lemezlovasa, DJ Sterbinszky is. Éjfélig DJ Yaang keveri a zenét, majd éjszakáig tartó after party várja a bulizni vágyókat a Joy Beachen.

 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: