2014-04-04 16:34:35• hírek • Szatmár.ro

A Mioveni ellen játszik az Olimpia szombaton

Idegenben lépnek pályára a sárga-kék mezes fiúk szombaton 16 órai kezdettel.

Még két forduló van hátra a román második ligás labdarúgó-bajnokság alapszakaszából - az utolsó előttit pedig az Olimpia a Mioveni ellen fogja játszani idegenben. A szatmári alakulat számára igen kedvezően alakul a tabella állása, ugyanis csütörtökön véglegessé vált, hogy a Craiovai FC U visszalépett a bajnokságból, ezért az alapszakasz visszavágó-körének minden meccsét 3:0 arányban elvesztette. Ebben az Olimpia 1:1-es döntetlent játszott a FC U-val, a visszalépés miatt pedig a megszerzett 1 pontot 3-ra cserélték, így jelen pillanatban a szatmári csapat a tabella 3. helyén áll. Ha a Mioven ellen összejön a győzelem, akkor az utolsó forduló eredményétől függetlenül meglesz a felsőházi rájátszásbeli részvétel.

Csík Tibor vezetőedző a szombati meccsen kénytelen sárgalapok miatt nélkülöznie Gavrilescut és Bujort, viszont Balau és Ene újra pályára léphet - mindkettőjüknek lejárt ugyanis az eltiltása.

A felsőházi rájátszásban, amiben reményeink szerint az Olimpia is ott lesz, az első hat helyezett szerepel. A rájátszást követően az első két helyezett jut fel az első ligába. Az első hat kivételével a többiek a play-outban fognak játszani, az utolsó helyezett pedig kiesik a bajnokságból.

2. Liga, 2. csoport, 21. forduló, szombat: Mioveni-i CS–Szatmárnémeti Olimpia, Besztercei Gloria–Marosvásárhelyi ASA, Râmnicu Vâlcea-i CSM–Craiovai CS U, Nagyváradi Bihar FC–Motrui Minerul, Aradi UTA–Slatinai FC Olt, Craiovai FC U–Resicabányai Metalul 0-3 (a Craiova visszalépett a bajnokságból).

A 22. forduló (április 12.): Olimpia–Beszterce, Slatina–Bihar FC, Motru–Râmnicu Vâlcea, Craiovai CS U–Mioveni, Resicabánya–UTA, Marosvásárhely–Craiovai FC U 3-0.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: