2017-11-28 12:23:06• hírek • Szatmár.ro

A Mikulás idén is házhoz megy

December 5-én minden gyermek és gyermeklelkű felnőtt izgatottan várja a Mikulás látogatását. A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés idén a Szatmárnémeti Máltai Ifjúság önkénteseivel együttműködve szervezi meg az ingyenes „A Mikulás házhoz megy" akcióját.

Ha Önök is szeretnék, hogy a Mikulás személyesen adja át az ajándékokat otthonukban, nem kell mást tenniük, mint a 0741-333-486-os telefonszámon jelentkezni Gyenes Kincsőnél, aki felveszi az adatokat arról, hogy Szatmárnémeti területén pontosan hova és hány órára várják a Mikulás érkezését.
 

A telefonos lehetőség mellett egy online űrlap kitöltésével is lehet jelentkezni az alábbi linkre kattintva. A telefonos jelentkezést december 3-ig várják 9:00 és 16:00 óra között, az online űrlap kitöltési határideje pedig december 3. 18 óra.
 

A jelmezbe bújt önkénteseknek a szülők csendben kicsempészik a megvásárolt ajándékokat, majd a Mikulás és krampuszai meglepik a legkisebbeket, emlékezetessé téve ezzel az ünnepet mindenki számára. Az akció idén is ingyenes, mivel a szervezők célja az, hogy minél több családot örvendeztessenek meg, és december 5-én vagy 6-án sok-sok családnál jelenjen meg a Mikulás. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: