2011-12-02 15:52:07• hírek • Szatmár.ro

A Mikulás húzta ki a nyerteseket a Hírlapnál

Különleges vendége volt pénteken a Szatmári Magyar Hírlapnak. A Mikulás ugyanis szintén olvassa a Hírlapot, látta az ott meghirdetett nyereményjátékot, s tudta, hogy ide is érkeztek számára levelek a gyermekektől.

A Hírlap meghívására ezért péntek délelőtt tett egy kis kitérőt Lapföldről, s ellátogatott a szerkesztőségbe, hogy a rendkívül érdekes és tartalmas gyermeklevelekkel együtt beérkező szelvények közül kihúzza a legszerencsésebbeket. A nyertesek a Retro Babam könyvesbolt jóvoltából egy-egy 40 lej értékű könyvvásárlási utalvánnyal, valamint a Hutton Kft. támogatása révén édességcsomaggal lesznek gazdagabbak.

A nyertesek: a 6 és fél éves Vancea Vivien Szatmárnémetiből, aki levelében azt írja, hogy még csak első osztályos, és csokit, cukorkát, puzzlet és festményt szeretne kapni, és aki névnapja alkalmából még fel is köszöntötte a Mikulást. A másik szerencsés a 10 éves Szmutku Áron János Halmiból, aki azt hiszi, hogy ő jó gyermek volt, s szeretne egy számítógépes játékot, édességet, gyümölcsöt és egy távirányítós autót kapni. A harmadik nyertes a 10 éves Gecse Gabriella Cintia Lázáriból, aki szeret táncolni, énekelni, kedvenc állata a kutya, a ló és a cica, társasjátékot és könyveket kért a Mikulástól. Gratulálunk nekik!

Azok se keseredjenek el, akik mellé most nem állt a szerencse, hiszen a szatmári Magyar Hírlapban szombatonként megjelenő gyermekoldalban válogatást közölnek a beérkezett levelekből. Meg aztán a Mikulás azt ígérte, hogy hétfőn este minden jó gyermeket meglátogat.

A Mikulás a Hírlap szerkesztőségében járt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: