2012-06-20 15:48:48• hírek • szatmar.ro

A Microsoft tabletjének legnagyobb húzása: a billentyűzet

A Microsoft is bele próbál szólni a tabletek versenyébe: a Surface valóban újat hoz.

Bár a Microsoftot leginkább szoftvereiről ismerjük, nem áll távol tőle a minőségi gépek gyártása is. Ezt bizonyítja a tegnapi nap folyamán bemutatott Microsoft Surface táblagép, amely ARM processzort kapott, ennek megfelelően a Windows RT rendszerre épül.

A Surface RT 10,6 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) ClearType érintőképernyővel kerül majd a boltokba, súlya 676 gramm, vastagsága 9,3 milliméter lesz és 31,5 wattórás akkumulátorral lesz felszerelve. A microSD kártyahely mellett az USB 2.0 csatlakozója is lesz, ami szintén újdonság az Ipadhez szokott felhasználók számára. A hírek szerint  32- és 64GB-os verziókban kerül piacra.

A Surface tablet Windows 8 Pro 903 grammos, 13,5 milliméter vastag lesz, és egy 42 wattórás akkumulátor kap helyet benne.  64- és 128GB-os változatokban kerül a boltokba, a két gép ára azonban még nem ismert.

A táblagép egyik nagy előnye vélhetően az egyik kiegészítőjében rejlik: a mindössze 3 milliméter vastag Touch Cover nem csak védi a gépet, de praktikus megoldást kínál a szövegbevitelre, hiszen egy teljes QWERTY érintő billentyűzetet, valamint egy touchpadet is tartalmaz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: