2010-10-10 17:49:49• hírek • Szatmár.ro

Megasztár 5 - Csonka Andreas kiesett

A Megasztár második élő döntőjében Csonka Andreasnak kellett távoznia.

Szombat este a Megasztár második élő döntőjét rendezte meg a TV 2. Az énekeseknek ezúttal ismert világslágereket vagy ismert hazai slágereket választhattak.

Giorgio Elvis Presley 1968-as, A Little Less Conversation című dalát  adta elő. Andras Kallay-Saunders Michael Jackson:  Man In The Mirror című dalát énekelte el. Adam s Comedy a Magna Cum Laude  Vidéki Sanzon-jával állt a nézők elé.

A nagyváradi Tolvai Renáta Lady Gaga Poker Face című számát énekelte el, majd Gusztos Bence a Kispál és a Borz Ha Az Életben című dalával lépett fel. Patai Anna  Cyndi Lauper Girls Just Want To Have Fun című dalával mutatkozott meg.

Szíj Melinda a Hulló Falevelek című dalt adta elő, majd Kökény Attila következett George Michael  Faith című számával.

A Fivérek a Desperado című filmből ismert Canción del Mariachi dalt adta elő, Lakatos Yvette pedig a Keresztapa című film főcímdalát énekelte el. Szeleczki Dávid  Robbie Williams 2002-es Feel című számával lépett fel, végül Csonka Andreas a La Camisa Negra című Juanes szerzeménnyel.

A nézők ezúttal a legkevesebb szavazatot a Fivéreknek és Csonka Andreasnak adták, így a zsűrinek közöttük kellett válasszon, és ezúttal a Fivéreket mentették meg a kieséstől.

Csonka Andreas

Csonka Andreas Szlovákiából érkezett énekes, aki 17 éve foglalkozik énekléssel. Már korábban is jelentkezett a Megasztárba, akkor azonban hamarabb hazaküldte a zsűri.  Az eredeti szakmáját tekintve szakács, egyébként szövegíró, hangszerelő zenész több produkcióját is lelkesedéssel fogadta a zsűri, és amikor a kiesők között találta, értetlenül álltak a helyzet előtt. Csonka Andreas a rossz dalválasztást okolta, szerinte a dalban nem tudta saját magát adni.

Nézd meg az első döntőn sikert aratott produkcióját, a No woman no cry-t.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: