2014-02-25 12:34:15• hírek • MTI

A Manchester Athénban, a Dortmund Szentpéterváron javítana

Az előző idényben döntős Borussia Dortmund szentpétervári, valamint a Manchester United athéni vendégjátékával folytatódik kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője.

A németek, akik a Bundesligában szombaton csúfos, 3-0-s vereséget szenvedtek Hamburgban, történetük során először találkoznak majd a Zenittel. A csapat középpályása, Nuri Sahin úgy véli, a hétvégi vereség nem lesz hatással a keddi teljesítményükre.

"Nagyon nehéz csoportot nyertünk meg a BL-ben a Marseille, a Napoli és az Arsenal előtt, így magabiztosan kezdhetjük a nyolcaddöntőt. És ezen a hamburgi kudarc sem változtat" - jelentette ki.

A Zenit a G csoport második helyéről jutott a legjobb 16 közé, s a hétvégén egy barátságos 2-0-s sikerrel hangolt a Dortmund elleni párharcra, mivel az orosz bajnokság most szünetel.

A görög pontvadászatban címvédőként még veretlen és húszpontos (!) előnnyel éllovas Olimpiakosz - amelynek keretében ott van a magyar kapus, Megyeri Balázs is - történelmet szeretne írni a Manchester United ellen, korábbi négy összecsapásukon ugyanis egyszer sem sikerült legyőznie angol riválisát, sőt, minden alkalommal kikapott.

A múlt hétvégén a pireuszi csapat 4-0-ra verte az OFI Krétát, míg az angol bajnokságban címvédőként csak hatodik MU 2-0-ra nyert a kiesés ellen küzdő Crystal Palace otthonában.

"Ugyanazt az összpontosítást, szenvedélyt és elszántságot szeretném látni a játékosaimtól kedden is, mint amit az OFI ellen láttam" - mondta a 26. meccsén 24. alkalommal győztes Olimpiakosz spanyol trénere, Michel. A Real Madrid és a spanyol válogatott volt játékosa hozzátette: minden találkozót ugyanolyan komolyan vesznek, és a Manchester ellen is bíznak a jó teljesítményben és a sikerben.

A visszavágókat március 19-én rendezik majd ebben a két párharcban.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntők:

Zenit Szentpétervár - Borussia Dortmund 19.00  DigiSport1.hu, DigiSport1.ro, DolceSport1
Olympiakosz Pireusz - Manchester United 21.45 Sport1, DigiSport1.ro, DolceSport1

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: