2011-11-01 15:32:44• hírek • Póti Orsolya

A Lhoce-expedícióról tart bemutatót Erőss Zsolt

Október 24. és november 8. között az Országos Erdélyi Kárpáti Egyesület (EKE) meghívására ismét Erdélybe látogat Erőss Zsolt hegymászó, aki a Lhoce-expedícióról tart vetítéssel egybekötött bemutatót. A hegymászó immár tizedik alkalommal látogat Erdélybe az EKE által szervezett turnék keretében.

A hegymászó erdélyi gyökereinek köszönhetjük, hogy évről évre megosztja az érdeklődőkkel a hegyen szerzett élményeit, és ha csak képzeletben is, de hallgatóságát is elvezeti az általa megmászott csúcsokra.

Az idei előadássorozat keretében, november 8-án Szatmárnémetiben kerül sor a 8516 méter magas Lhoce csúcsra szervezett április-májusi expedícióról szóló bemutatóra, melynek a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont díszterme ad otthont, este 18 órától.

A felnőtteken kívül Erőss Zsolt a gyerekekkel is meg szeretné osztani élményeit, ezért az idei előadássorozat különlegességét is az iskolákban tartott nyílt földrajzórák jelentik, hisz a diákok teljesen más kedvvel hallgatnak olyan valakit, akit példaképüknek tekinthetnek.

Az előadás után az EKE kiadványai mellett megvásárolható és dedikáltatható Erőss Zsolt 2012-es naptára. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: