2020-04-03 09:10:29• hírek • Fizetett tartalom

A Korall laboratóriumok maximális biztonságban várják a pácienseket

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Noha a sajtóban és a közösségi médiában most minden az új típusú koronavírus és az általa okozott Covid-19 körül forog, ez nem jelenti azt, hogy más jellegű laborvizsgálatokra nincs szükség ezekben a nehéz napokban-hetekben. Jól tudják ezt a Korall Klinika laboratóriumaiban is, melyek a járvány ellenére is működnek, és ahol mindent megtesznek annak érdekében, hogy úgy a páciensek, mint a munkatársak teljes biztonságban érezhessék magukat.

Az analízisre jelentkező páciensek és az egészségügyi személyzet maximális védelme érdekében a Korall Klinika több óvintézkedést is bevezetett. Ezek közül az első, hogy a mintavételre csak az előjegyzésnek megfelelő időpontban lehet jelentkezni a laborokban, ezzel is elkerülve a sorban állást vagy a hosszas várakozást a váróteremben. Az analízisre érkezőknek már a bejáratnál fertőtleníteniük kell a kezüket, illetve megelőző céllal maszkot is viselniük kell. Ugyanakkor a váróteremben nem tartózkodhat egyszerre háromnál több fő, akiknek természetesen kötelező megtartani egymástól a legalább 1,5 méteres távolságot.


Hogy az analízisekre érkezők biztonságát tovább növeljék, a laboratóriumban két óránként fertőtlenítenek: a helyiségeket UV-lámpával, a felületeket pedig magas klór tartalmú tisztítószerekkel. Emellett a személyzet egész testet borító védőruhát, arcmaszkot és egyszerhasználatos kesztyűt visel, mely által úgy a páciensek, mint a munkatársak egészségügyi védelméről is gondoskodnak. Forduljon hát hozzájuk bizalommal. Ha szeretne időpontot foglalni az ingyenes analízisekre, tárcsázza az alábbi számok egyikét:

  • Korall Klinika – Szatmárnémeti: 0361 412037

  • Santa Vita – Szatmárnémeti : 0261 863865 

  • Korall Klinika – Nagykároly: 0361 413313

  • Korall Laboratórium - Avasfelsőfalu: 0361 809570 
     

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: