2020-07-14 12:12:00• hírek • Fizetett tartalom

A Korall Klinika segít, ha utazni szeretne. Forduljon hozzájuk bizalommal!

A napi koronavírusos esetek magas számának köszönhetően több ország is beutazási korlátozásokat rendelt el a Romániából érkező személyek számára. Mindazoktól, akiknek mégis utazniuk kell, viszont szeretnék elkerülni a karanténozást, a külföldi hatóságok legalább egy friss, negatív eredményű PCR-tesztet kérnek. Amennyiben ön is ebben a helyzetben jár, érdemes tudnia, hogy van választása, a szakemberek által a legmegbízhatóbbnak tartott molekuláris teszt elvégzésére ugyanis akár a Korall Klinika laboratóriumában is lehetősége van.

Annak érdekében, hogy ebben a folyton változó helyzetben is eleget tudjanak tenni a hozzájuk fordulók kéréseinek, a klinika laboratóriumaiban továbbra is várják mindazokat, akik el szeretnének végeztetni egy PCR-tesztet, hiszen a Korall egy országos szinten is akkreditált laboratórium rekoltáló egységeként működik. Mi több, az eredmények mellé angol, illetve német nyelvű igazolást is biztosítanak, ami elegendő a célország határának átlépéséhez, azaz az értékek kézhez vétele után már nem kell külön egy fordítói irodát is felkeresni.


A Korall Klinika laboratóriumait tehát ezekben a kérdésekkel teli napokban is bizalommal lehet fordulni. További információkért és előjegyzésekért tárcsázza az alábbi telefonszámok egyikét:

  • Korall Klinika – Szatmárnémeti: 0361 412037, Károlyi úti labor: 0261 863 865
  • Korall Klinika – Nagykároly: 0361 413313
  • Korall Klinika – Avasfelsőfalu: 0361 809 570

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: